Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Kinderboerderij

De kinderboerderij, een beestachtig dagje uit voor het hele gezin

Beleef met het hele gezin een heerlijke dag op onze kinderboerderij in het rijke groen van Eibergen. Jong of oud, goed of slecht ter been, moe of vol energie, er is op de kinderboerderij voor ieder wat wils.

Op avontuur in de kinderboerderij

Zit je vol energie? Ga dan op avontuur en ontdek bijzondere dieren uit Noord Amerika, Zuid Amerika en Australië. Kom spelenderwijs alles te weten over wallaby's, wasberen, de meest kleurrijke papegaaien en nog veel meer. Voer exotische vissen of aai een stekelvarken. Heb je nog vragen? Onze dierverzorgers vertellen je graag alles over de kinderboerderij bewoners.

Rust en aandacht voor de inwendige mens

Even uitrusten van je avonturen of bijkomen van de dagelijkse drukte? Dat kan op ons gezellige rookvrije en (deels) overdekte terras met uitzicht over de kinderboerderij en buitenspeeltuin. Geniet samen met je gezin van smaakvolle maaltijden, snacks en dranken van onze menukaart. Of bekijk vanuit een comfortabele terrasstoel het spel van je kleine apen.

Toegankelijkheid

De kinderboerderij is voor iedereen. Daarom zijn alle toegangswegen en paden van de kinderboerderij, het restaurant, het terras en de toiletten rolstoeltoegankelijk. Ouders met baby’s kunnen gebruik maken van een aangepaste ruimte voor verschoning en het geven van borstvoeding.

Openingstijden kinderboerderij en restaurant

De dieren op de kinderboerderij kijken al uit naar jullie bezoek. Dit kan op alle openingsdagen vanaf het tijdstip dat wij geopend zijn. Kijk onderaan deze pagina voor onze actuele openingsdagen en -tijden. Tot snel!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.