Doolhof

Raakt u reddeloos verloren in ons doolhof van hoge wilgentakken of lukt het u en de (klein)kinderen wel de uitgang te vinden? Kom spelen in het doolhof van Hof van Eckberge.

Kom dolen in het doolhof

Ga op avontuur en kom dolen bij Hof van Eckberge in Eibergen, een leuke bezigheid voor kinderfeestjes, schoolreisjes of dagje uit voor het hele gezin. Heeft u na lang zoeken eindelijk de uitgang gevonden en toch energie over? Er valt nog genoeg te beleven. Ontdek de buitenspeeltuin met trampoline, kabelbaan en waterpret, of kom binnen spelen in onze binnenspeeltuin. Naast het doolhof ligt de kinderboerderij, waar ook genoeg te ontdekken valt! 

Van dolen krijgt u trek

Bent u allen moe van alle avonturen in het doolhof? Rust dan lekker uit in ons restaurant of op het terras. Geniet van verfrissende dranken, diverse snacks, bittergarnituren en uitgebreide plateservice.

Tarieven en reserveringen

Reserveren voor het doolhof is niet nodig. Een bezoek aan het doolhof zit inbegrepen bij de entreeprijs van Hof van Eckberge. Kom ook snel een kijkje nemen in het doolhof van Hof van Eckberge tijdens een dagje uit met de kids!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.