i.v.m. werkzaamheden t.b.v. herinrichting van de Lintveldseweg van maandag 7 oktober t/m vrijdag 6 december 2019, zijn wij via een alternatieve route te bereiken. Op deze pagina wordt deze tijdelijke route beschreven. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met ons via 0545 - 46 11 00.

Buitenspeeltuin

Beleef een gezellige, ontspannen dag voor jong en oud in onze buitenspeeltuin. Met meer dan 25.000m² aan buitenterrein is er bij Hof van Eckberge in Eibergen altijd wat te doen.

Veilig buiten spelen voor peuters en kleuters

Bij Hof van Eckberge spelen de allerkleinsten veilig buiten in een speciaal afgeschermde zone van de buitenspeeltuin. Ga lekker zitten in het restaurant of op het terras, want ook vanaf daar zijn de avonturen van uw kleine apen goed te volgen.

Buiten spelen voor oudere kinderen

Grote kinderen leven zich uit op diverse houten speeltoestellen, een zand- en waterpark, een kabelbaan, air-trampoline, doolhof en gigantisch klautergrid. Slaat het weer om? Dan spelen ze gewoon heerlijk verder in de binnenspeeltuin.

Lekker eten en drinken in het speeltuinrestaurant

Kom even bij van de avonturen of drukte van alledag in ons restaurant met aangrenzend terras en kies uit diverse bittergarnituren, snacks en dranken. Is het al laat en heeft u geen zin meer om te koken, dan kunt u op zaterdag of zondag met het hele gezin aanschuiven bij ons luxe buffet of restaurant.

Toegankelijk voor mensen met een beperking

Bij Hof van Eckberge is iedereen welkom. Daarom zijn alle paden in de buitenspeeltuin, door de aangrenzende kinderboerderij, het restaurant en het terras, half verhard en goed toegankelijk met een rolstoel.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.