Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Buitenspeeltuin

Beleef een gezellige, ontspannen dag voor jong en oud in onze buitenspeeltuin. Met meer dan 25.000m² aan buitenterrein is er bij Hof van Eckberge in Eibergen altijd wat te doen.

Veilig buiten spelen voor peuters en kleuters

Bij Hof van Eckberge spelen de allerkleinsten veilig buiten in een speciaal afgeschermde zone van de buitenspeeltuin. Ga lekker zitten in het restaurant of op het terras, want ook vanaf daar zijn de avonturen van uw kleine apen goed te volgen.

Buiten spelen voor oudere kinderen

Grote kinderen leven zich uit op diverse houten speeltoestellen, een zand- en waterpark, een kabelbaan, air-trampoline, doolhof en gigantisch klautergrid. Slaat het weer om? Dan spelen ze gewoon heerlijk verder in de binnenspeeltuin.

Lekker eten en drinken in het speeltuinrestaurant

Kom even bij van de avonturen of drukte van alledag in ons restaurant met aangrenzend terras en kies uit diverse bittergarnituren, snacks en dranken. Is het al laat en heeft u geen zin meer om te koken, dan kunt u op zaterdag of zondag met het hele gezin aanschuiven bij ons luxe buffet of restaurant.

Toegankelijk voor mensen met een beperking

Bij Hof van Eckberge is iedereen welkom. Daarom zijn alle paden in de buitenspeeltuin, door de aangrenzende kinderboerderij, het restaurant en het terras, half verhard en goed toegankelijk met een rolstoel.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.