Bowlen

Hof van Eckberge in Eibergen geeft bowlen in Gelderland een heel nieuwe dimensie. Verpulver op een van onze vier trendy witte bowlingbanen de highscores van je ouders, opa, oma, je broers, zussen en geniet tegelijkertijd van lekkere hapjes en drankjes.

Bowlen, een sportief uitje voor elke gelegenheid

Kom een middag, avond of hele dag bowlen bij Hof van Eckberge. Je kinderfeestje, schoolreisje of familiedag is dan bij voorbaat al geslaagd. Neem een paar gemakkelijke bowlingschoenen uit onze kast, typ de namen van je teamgenoten in de bowlingcomputer en start de strijd.

Geheel verzorgd bowlen

Bekijk vanuit comfortabele banken naar de prestaties van je teamgenoten. Een pen en papier meenemen om uw score bij te houden is niet nodig. Het digitale scorebord houdt alle prestaties automatisch en real-time bij. Onze vriendelijke bediening zorgt voor smakelijke hapjes en drankjes aan de baan. Hebben jullie meer trek? Maak dan gebruik van een uitgebreid buffet of neem plaats in het restaurant voor een heerlijk diner.

Bowlen

Maandag t/m vrijdag €17,50 per baan, per 55 minuten
Zaterdag, zondag, schoolvakanties €20,- per baan, per 55 minuten
De huurprijs van de bowling is tot 17.00 uur exclusief de geldende entree. U vindt deze entreeprijzen bovenaan deze pagina.
Komt u na 17.00 uur bowlen, dan betaalt u geen entreeprijs.
Komt u op zaterdag of zondag alleen bowlen én maakt u geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij geen entreekosten. U betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Let op: indien er kinderen t/m 12 jaar bij zijn dient voor die kinderen wel áltijd de entree betaald te worden.
Combi-deal: gaat u na 17.00 uur bowlen én lasergamen? Dan betaalt u slechts € 5,- voor het lasergamen!
Let op: na 17.00 uur is de minimale huurtijd 55 minuten per baan.
Lees hier meer informatie over bowlen bij Hof van Eckberge.

Reserveren uw bowlingbaan nu!

Wees zeker van een baan en maak een reservering. Kom dan 15 minuten eerder om alvast bowlingschoenen te passen en de namen van je teamleden in te voeren op de bowlingcomputer. Zo haal je het meeste uit je tijd.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.