Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Bowlen

Hof van Eckberge in Eibergen geeft bowlen in Gelderland een heel nieuwe dimensie. Verpulver op een van onze vier trendy witte bowlingbanen de highscores van uw ouders, opa, oma, je broers, zussen en geniet tegelijkertijd van lekkere hapjes en drankjes.

Prijzen bowlen

Woensdag t/m vrijdag (daluren) €18,- per baan, per 55 minuten
Zaterdag, zondag, schoolvakanties €20,- per baan, per 55 minuten
De huurprijs van de bowling is exclusief de geldende entree. U vindt deze entreeprijzen hier.
Komt u alleen bowlen én maakt u geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen geen entreekosten. U betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Gebruik van onze speelfaciliteiten is gedurende uw verblijf voor hen inbegrepen.

Bowlen, een sportief uitje voor elke gelegenheid

Kom een middag, avond of hele dag bowlen bij Hof van Eckberge. Uw kinderfeestje, schoolreisje of familiedag is dan bij voorbaat al geslaagd. Neem een paar gemakkelijke bowlingschoenen uit onze kast en wij typen de namen van alle teamgenoten in de bowlingcomputer en start de strijd.

Geheel verzorgd bowlen

Bekijk vanuit comfortabele banken naar de prestaties van de teamgenoten. Een pen en papier meenemen om uw score bij te houden is niet nodig. Het digitale scorebord houdt alle prestaties automatisch en real-time bij. Onze vriendelijke bediening zorgt voor smakelijke hapjes en drankjes. Heeft u meer trek? Maak dan op zaterdag of zondag gebruik van een uitgebreid buffet of neem plaats in het restaurant voor een heerlijk diner.

Reserveren uw bowlingbaan nu!

Wees zeker van een baan en maak een reservering. Kom dan 15 minuten eerder om alvast bowlingschoenen te passen en de namen van de teamleden in te laten voeren op de bowlingcomputer. Zo haalt u het meeste uit uw bowlingtijd.

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.