i.v.m. werkzaamheden t.b.v. herinrichting van de Lintveldseweg van maandag 7 oktober t/m vrijdag 6 december 2019, zijn wij via een alternatieve route te bereiken. Op deze pagina wordt deze tijdelijke route beschreven. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met ons via 0545 - 46 11 00.

Binnenspeeltuin

Wat voor weer het ook is, kom spelen in onze weerbestendige binnenspeeltuin. Het ideale dagje uit voor schoolreisjes, kinderfeestjes of je gezin. Bij Hof van Eckberge in Eibergen vindt u gegarandeerd speelplezier voor kleine en grote kinderen.

Heerlijk ravotten voor grote kinderen in de binnenspeeltuin

Kom naar onze binnenspeeltuin jungle en laat de kinderen zich helemaal uitleven. Durven uw (klein)kinderen in een klimtoren te klauteren van drie verdiepingen hoog? Of springen ze liever salto’s op trampolines ver boven de grond? In onze weerbestendige binnenspeeltuin kan het allemaal. Maar dat is nog niet alles. Laat ze zich in de bergen wanen door te gaan rodelen op de rodelbaan. Of glijden ze in een noodvaart van de free-fall glijbaan of maken de kinderen een spannende rit met de kabelbaan. Onze klim- en speelstructuren binnen zijn geschikt voor kinderen tot maximaal 12 jaar oud.

Tip: Is het mooi weer? Ontdek ook de buitenspeeltuin en kinderboerderij.

Spelen in de binnenspeeltuin voor de allerkleinsten

Bij Hof van Eckberge maken we spelen in de speeltuin leuk voor iedereen. Dus ook voor u en uw kleintje. Maak samen zandkastelen, glij van diverse familieglijbanen, houd balans op wiebelkussens of bouw een fort met grote legoblokken.

Hof van Eckberge vindt veilig spelen belangrijk

Onze binnenspeeltuin en speeltoestellen zijn uitgerust met een omheining, softplay-elementen en vangnetten. Wilt u zelf even uitrusten en toch uw kindje in de gaten houden? Kom dan even bij en geniet van onze hapjes en dranken in ons restaurant. Vanuit hier heeft u ruim zicht op het speelterrein.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.