Binnenspeeltuin

Wat voor weer het ook is, kom spelen in onze weerbestendige binnenspeeltuin. Het ideale dagje uit voor schoolreisjes, kinderfeestjes of je gezin. Bij Hof van Eckberge in Eibergen vind je gegarandeerd speelplezier voor kleine en grote kinderen.

Heerlijk ravotten voor grote kinderen in de binnenspeeltuin

Kom naar onze binnenspeeltuin jungle en leef je helemaal uit. Durf jij in een klimtoren te klauteren van drie verdiepingen hoog? Of spring je liever salto’s op trampolines ver boven de grond? In onze weerbestendige binnenspeeltuin kan het allemaal. Maar dat is nog niet alles. Waan je in de bergen en ga rodelen op de rodelbaan. Glij in een noodvaart van de free-fall glijbaan of maak een spannende rit met de kabelbaan.

Tip: Is het mooi weer? Ontdek ook de buitenspeeltuin en kinderboerderij.

Spelen in de binnenspeeltuin voor de allerkleinsten

Bij Hof van Eckberge maken we spelen in de speeltuin leuk voor iedereen. Dus ook voor jou en je kleintje. Maak samen zandkastelen, glij van diverse familieglijbanen, houd balans op wiebelkussens of bouw een fort met grote legoblokken.

Hof van Eckberge vindt veilig spelen belangrijk

Onze binnenspeeltuin en speeltoestellen zijn uitgerust met een omheining, softplay-elementen en vangnetten. Wil je zelf even uitrusten en toch je kindje in de gaten houden? Kom dan even bij en geniet van onze hapjes en dranken op een van de terraszitjes. Vanuit hier heb je ruim zicht op het speelterrein.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
facebook_page_plugin

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.