i.v.m. werkzaamheden t.b.v. herinrichting van de Lintveldseweg van maandag 7 oktober t/m vrijdag 6 december 2019, zijn wij via een alternatieve route te bereiken. Op deze pagina wordt deze tijdelijke route beschreven. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met ons via 0545 - 46 11 00.

Dagje uit met kids

Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht speelparadijs met kinderboerderij in Eibergen. Hof van Eckberge is daardoor zeer geschikt voor een dagje uit met kids.

Gezellig een dagje uit met kids

U ervaart bij ons binnen én buiten avontuur, beleving en ontspanning. Eindeloos plezier voor jong én oud: bowlen, een 400m2 grote lasergame jungle, snoezelruimte, uitdagende klimstructuur, ruim 10.000 liter zoet- en zoutwateraquaria, spelen in de buitenspeeltuin op houten speeltoestellen en klimtoestellen, in het beachvolleybalveld en bowls (jeu de boules). In onze kinderboerderij voert het belevingspad u langs onder andere harlekijn ara's, wasberen, wallaby's, stekelvarkens, nandoe's en bijzondere watervogels.

Dagje uit met een peuter

Hof van Eckberge is ook zeer geschikt voor een dagje uit met een peuter. De allerkleinsten kunnen samen met u een zandkasteel maken, van de familieglijbaan afglijden, proberen balans te houden op wiebelkussens en een fort bouwen met grote legoblokken in de binnenspeeltuin. Ook kunnen de peuters op ontdekkingsreis in de snoezelruimte. In de buitenspeeltuin is er ook aan de allerkleinsten gedacht, er is een speciaal afgeschermde zone waar uw peuters veilig buiten kunnen spelen. U kunt een oogje in het zijl houden op uw kleine apen vanaf het terras van het restaurant.

dagje uit met kids

Dagje uit met kinderen met een beperking

Hof van Eckberge heeft vele activiteiten voor kinderen met een lichamelijke beperking. Kom bijvoorbeeld bowlen op onze rolstoelroegankelijke bowlingbaan. Lasergamen met rolstoel kan bij Hof van Eckberge dankzij het unieke rolstoel-shootingpoint. Daarnaast is er een snoezelruimte, dit maakt onze accommodatie uitermate geschikt voor zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking. Maak uw dagje uit bij Hof van Eckberge compleet met een bezoek aan ons restaurant waarin u wij u culinair laten genieten!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.