Dagje uit met kids

Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht speelparadijs met kinderboerderij in Eibergen. Hof van Eckberge is daardoor zeer geschikt voor een dagje uit met kids.

Gezellig een dagje uit met kids

U ervaart bij ons binnen én buiten avontuur, beleving en ontspanning. Eindeloos plezier voor jong én oud: bowlen, 400m2 lasergamen, snoezelruimte, uitdagende klimstructuur, ruim 10.000 literzoutwateraquaria, spelen in de buitenspeeltuin op houten speeltoestellen en klimtoestellen, in het beachvolleybalveld en bowls (jeu de boules). In onze kinderboerderij voert het belevingspad u langs onder andere harlekijn ara's,wasberen, wallaby's, rendieren, stekelvarkens, nandoe's en bijzondere watervogels.

Dagje uit met kinderen met een beperking

Hof van Eckberge heeft vele activiteiten voor kinderen met een lichamelijke beperking. Bijvoorbeeld bowlen. De bowlingbaan is bijvoorbeeld rolstoeltoegankelijk. Of lasergamen met rolstoel kan bij Hof van Eckberge dankzij het unieke rolstoel-shootingpoint. Daarnaast is er een snoezelruimte, dit maakt onze accommodatie uitermate geschikt voor zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking. Maak uw dagje uit bij Hof van Eckberge compleet met een bezoek aan ons restaurant waarin u wij u culinair laten genieten!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017