Hof van Eckberge zal vanaf woensdag 20 mei weer geopend zijn. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus.

Wenst u ons te bezoeken dan dient u vooraf online uw entreetickets te kopen. Klik hier voor het kopen van uw tickets. Omdat op dit moment de regels vanaf 1 juni nog niet helemaal duidelijk zijn, zijn alleen de tickets te boeken t/m 31 mei.

Wij zijn vanaf maandag 18 mei weer dagelijks telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.
Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Coronavirus

Hof van Eckberge opent op 20 mei weer haar deuren

Na ruim twee maanden gesloten te zijn geweest zal Hof van Eckberge vanaf woensdag 20 mei haar deuren weer openen voor gasten. Omdat Hof van Eckberge in de categorie ‘Pret- en themaparken’ valt, kan het park met goedkeuring van de Veiligheidsregio en Gemeente Berkelland vanaf 20 mei aanstaande weer open. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Het park, de mini ZOO en speeltoestellen buiten zijn in ‘Fase 1’ weer toegankelijk voor jaarabonnementhouders (gratis) en bezoekers, waarvoor een aangepaste entreeprijs geldt in deze fase met gedeeltelijke Corona-beperkingen. Het terras en de keuken van het restaurant zijn nog gesloten, wél zijn de toiletgroepen geopend en kan men dranken, ijs en versnaperingen kopen.

Er zijn duidelijke looproutes aangegeven, extra hygiënevoorzieningen zoals desinfectiepunten geplaatst en er wordt toegezien op het toepassen van de regels door gasten, zoals de 1,5 meter afstand.

Wenst u ons te bezoeken dan dient u vooraf online uw entreetickets te kopen. Klik hier voor het kopen van uw tickets. Omdat op dit moment de regels vanaf 1 juni nog niet helemaal duidelijk zijn, zijn alleen de tickets te boeken t/m 31 mei.

Zijn er nieuwe ontwikkelingen of bijzonderheden dan zullen wij deze informatie via deze pagina met u blijven delen. In de week voor 1 juni zal er een nieuwe update gegeven over de huidige maatregelen en de daarbij behorende data (o.a. over de heropening van de terrassen).

Wij wensen u het beste in deze bijzondere tijden en hopen u binnenkort weer te mogen ontvangen bij Hof van Eckberge.

Directie en Team Hof van Eckberge

Veel gestelde vragen (FAQ)

 • Online ticketverkoop +

  Om de bezoekersaantallen vanaf 20 mei te kunnen reguleren moet u online uw entreeticket kopen. U koopt via onze website een kaartje voor de datum en het tijdsvak waarop u ons wenst te bezoeken. Helaas is het niet mogelijk om ons te bezoeken zonder voorafgaand aan uw komst online een entreeticket te kopen.

  Heeft u online een entreeticket gekocht, maar heeft u op de dag van uw geplande komst last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius blijft u dan thuis! Alleen op deze manier kunnen wij bijdragen aan de bestrijding van het Corona virus.

 • Welke RIVM maatregelen hanteert Hof van Eckberge +

  Hof van Eckberge volgt de maatregelen van het RIVM. Mocht Hof van Eckberge straks haar deuren weer kunnen openen dan gelden in onze accommodatie eveneens de richtlijnen van het RIVM. Hieronder de belangrijkste richtlijnen op een rij:

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging.
  • Heeft u of één van de gezinsleden koorts en/of benauwdheid, dan is het helaas niet mogelijk om Hof van Eckberge te bezoeken.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
  • Was vaak uw handen.

  Hof van Eckberge zal bijdragen aan een veilig dagje uit. Wij faciliteren dit op de volgende wijze:

  • Wij zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Dit doen wij door een beperkt aantal gasten tegelijk toe te laten, passend bij onze locatie. U reserveert online uw entreeticket.
  • Wij zorgen voor voldoende en heldere informatie. Op onze locatie wordt er gezorgd dat er voldoende en heldere informatie aanwezig is door middel van begrijpelijke instructies en bewegwijzering. Ons personeel is hierover geïnstrueerd en attendeert gasten op de afspraken.
  • Wij zorgen voor extra hygiënemaatregelen. Hof van Eckberge beschikt over meerdere toiletgroepen en een mindervaliden toilet. Alle toiletspoelsystemen zijn met sensoren, alle wastafelkranen en handzeepautomaten zijn ook met sensoren ter voorkoming van handcontact. we werken met elektrische handendrogers. Klinken van deuren en sanitair zelf worden continue schoongemaakt. Bij alle toegangsdeuren hangen wij uitleg op A4 met toelichting op gebruik door gasten.
  • Naast bovenstaande voorzieningen plaatsen wij op diverse plekken binnen en buiten desinfectiedispencers voor gasten en medewerkers. Tevens wordt er continue door een medewerker schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast werken onze medewerkers standaard met 2 handschoenen.
 • Ik heb een jaarabonnement +

  In verband met onze sluiting zijn de jaarabonnementen tijdelijk niet bruikbaar geweest. Om onze jaarkaarthouders hierin tegemoet te komen hebben wij besloten om de einddatum van alle jaarkaarten met 2 maanden te verlengen. Dit houdt concreet in dat de einddatum van het abonnement nu twee maand is na de datum die op het abonnement vermeld staat. Voorbeeld: huidige einddatum 31 mei 2020 wordt 31 juli 2020.

 • Ik heb een voucher van COOP Borculo +

  De inlevertermijn van de vouchers van COOP Borculo is verlengd t/m 3 juli 2020. Momenteel kunt u de vouchers selecteren bij het online reserveren van uw ticket t/m 31 mei. Let op: u dient deze vouchers bij aankomst te overhandigen. Zónder vouchers geldt alsnog de reguliere entreeprijs. De vouchers zijn, zoals vermeld op het drukwerk, niet inleverbaar op feestdagen.

 • Ik heb een voucher van Plus Eibergen +

  De inlevertermijn van de vouchers van Plus Eibergen is verlengd t/m 3 juli 2020. Momenteel kunt u de vouchers selecteren bij het online reserveren van uw ticket t/m 31 mei. Let op: u dient deze vouchers bij aankomst te overhandigen. Zónder vouchers geldt alsnog de reguliere entreeprijs. De vouchers zijn, zoals vermeld op het drukwerk, niet inleverbaar op feestdagen.

 • Ik heb een voucher van Henk Pen +

  De inlevertermijn van de vouchers van Henk Pen is verlengd t/m 3 juli 2020. Momenteel kunt u de vouchers selecteren bij het online reserveren van uw ticket t/m 31 mei. Let op: u dient deze vouchers bij aankomst te overhandigen. Zónder vouchers geldt alsnog de reguliere entreeprijs. De vouchers zijn, zoals vermeld op het drukwerk, niet inleverbaar op feestdagen.

 • Ik heb een voucher van Werner Winters +

  De inlevertermijn van de vouchers van Werner Winters is verlengd t/m 3 juli 2020. Momenteel kunt u de vouchers selecteren bij het online reserveren van uw ticket t/m 31 mei. Let op: u dient deze vouchers bij aankomst te overhandigen. Zónder vouchers geldt alsnog de reguliere entreeprijs. De vouchers zijn, zoals vermeld op het drukwerk, niet inleverbaar op feestdagen.

 • Ik heb een voucher van Albert Heijn 2e kaartje gratis +

  De vouchers van de Albert Heijn 2e kaartje gratis actie (stickeractie AH uitjes, oorspronkelijk geldig t/m 31 maart 2020) zijn op dit moment nog niet inleverbaar. Op korte termijn volgt hiervoor een aangepast beleid. Bewaart u de e-tickets dus nog even goed de komende tijd.

 • Ik heb een voucher van Hof van Eckberge zelf +

  De vouchers die door Hof van Eckberge zelf zijn uitgegeven zijn op dit moment nog niet geldig. Het gaat hierbij om de vrijkaartjes voor 1 persoon, de terugkombonnen van de schoolreisjes en de vouchers van het Hof van Eckberge Rad. U kunt deze vouchers vanaf 6 juli weer verzilveren. Zodra de ticketkalender voor deze periode open staat dient u de vouchers hier te registeren. Let op: u dient deze vouchers bij aankomst te overhandigen. Zónder vouchers geldt alsnog de reguliere entreeprijs. Bewaart u de vouchers dus nog even goed de komende tijd.

 • Ik heb een voucher van Alfred's Grill +

  De gratis entree vouchers van Alfred's Grill zijn op dit moment nog niet geldig. U kunt deze vouchers in de periode van 6 juli t/m 30 augustus verzilveren. Zodra de ticketkalender voor deze periode open staat dient u de vouchers hier te registeren. Let op: u dient deze vouchers bij aankomst te overhandigen. Zónder vouchers geldt alsnog de reguliere entreeprijs. Bewaart u de vouchers dus nog even goed de komende tijd.

 • Ik heb een voucher van Speeltuinbende +

  De gratis entree vouchers van de Speeltuinbende zijn op dit moment nog niet geldig. Op korte termijn volgt hiervoor een aangepast beleid. Bewaart u de vouchers dus nog even goed de komende tijd.

 • Ik heb een voucher van Veltins/Terborgse Wijncentrale +

  De gratis entree vouchers van Veltins/Terborgse Wijncentrale zijn op dit moment nog niet geldig. Op korte termijn volgt hiervoor een aangepast beleid. Bewaart u de vouchers dus nog even goed de komende tijd.

 • Ik heb een voucher van Carwash & Co +

  De kaartjes van Carwash & Co zijn niet meer geldig.

 • Ik heb een voucher van Social deal +

  De inlevertermijn van onze huidige Social Deal actie is verlengd t/m 30 september 2020. Hieronder leest u de werkwijze over het reserveren van de Social Deal vouchers:

  • De vouchers kunt u via de Social Deal kalender in de Social Deal app reserveren.
  • De vouchers kunt u reserveren in de periode van 3 juni t/m 30 september.
  • Wij zetten (minimaal) 10 plekken per dag open, gaandeweg komende weken zullen we dit op gaan schroeven a.d.h.v. onze beschikbare capaciteit naast de gewone tickets en andere acties.
  • De voucher biedt géén vaste zitplaats binnen of buiten, u kunt plaats nemen aan tafels / stoelen die op dát moment beschikbaar zijn.
  • U kunt ons op doordeweekse dagen uitsluitend bezoeken in de middag, op de starttijden van de verschillende tijdsvakken die we per dag hebben. In de weekenden en tijdens de zomervakantie kunt u kiezen uit twee aankomsttijden: 10.00 uur of 14.00 uur. U hoeft niet via onze pagina te reserveren, maar u kunt ons dus alleen bezoeken tijdens de beschikbare tijdsvakken.
 • Ik heb een clubkaart van FC Twente +

  De 1 + 1 actie voor kinderen met een FC Twente Kidsclubcard of de Profpas is op dit moment nog niet geldig. Op korte termijn volgt hiervoor een aangepast beleid.

 • 1

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.