Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Coronavirus

Maatregelen in verband met het Corona virus

In verband met de afgekondigde maatregelen ten aanzien van het COVID-19 virus zijn wij bij Hof van Eckberge genoodzaakt ons hieraan te houden. Dit houdt in dat wij momenteel gesloten zijn tot ten minste dinsdag 28 april 2020. Reeds geplaatste reserveringen in deze periode worden geannuleerd, maar blijven in ons systeem staan. Desgewenst kunt u, wanneer de omstandigheden verbeterd zijn, refereren naar uw reservering zodat we deze op een nieuwe datum kunnen activeren.

Zijn er nieuwe ontwikkelingen of bijzonderheden dan zullen wij deze informatie via deze pagina met u delen. Tijdens de persconferentie van 31 maart is aangegeven dat er in de week voor 28 april een nieuwe update gegeven zal worden over de huidige maatregelen en de daarbij behorende data.

Voor alle acties met een uiterlijke inleverdatum van Hof van Eckberge geldt: indien wij weer open mogen zullen wij u hierover informeren via onze website. Hierbij gaat het onder andere om de acties met COOP Borculo, Plus Koenders Eibergen, Henk Pen Haaksbergen en Albert Heijn 2e kaartje gratis. Bewaart u deze kaartjes dus nog even de komende tijd!

Social deal

De inlevertermijn van onze huidige Social Deal actie wordt verlengd t/m 4 augustus 2020.

Wij wensen u het beste in deze bijzondere tijden en hopen u, als de omstandigheden verbeterd zijn, weer te mogen ontvangen bij Hof van Eckberge.

Directie en Team Hof van Eckberge

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.