Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Veel gestelde vragen

Wanneer is Hof van Eckberge geopend?

Hof van Eckberge is geopend van woensdag t/m zondag. In alle landelijke schoolvakanties zijn wij ook op maandag en dinsdag geopend. Klik hier voor een overzicht van de geldende vakantieweken en feestdagen. Tevens leest u op deze pagina onze reguliere openingstijden voor de woensdag t/m zondag.

Wat is de entreeprijs van Hof van Eckberge?

Hof van Eckberge hanteert als basis een toegangsprijs van €5,- per volwassene en €6,- per kind t/m 12 jaar. Kinderen tot 90cm hebben gratis toegang en 65+-ers betalen een gereduceerd tarief van €2,50.

Op woensdag, donderdag en vrijdag buiten de landelijke schoolvakanties en feestdagen om, heeft iedereen van 13 jaar en ouder gratis entree bij Hof van Eckberge. Klik hier voor een overzicht van alle entreeprijzen.

Biedt Hof van Eckberge ook arrangementen aan?

Hof van Eckberge biedt tal van arrangementen aan voor verschillende mogelijkheden. Zo kunt u reserveren voor luxe all-inclusive arrangementen, het brunchbuffet, kinderfeest- en schoolreisarrangementen. Klik hier voor een overzicht van alle arrangementen die Hof van Eckberge aanbiedt.

Wat zijn de kosten van het bowlen en lasergamen?

Hof van Eckberge hanteert, afhankelijk van de tijd, verschillende prijzen voor de bowlingbaan en de lasergame. Klik hier voor een overzicht van de actuele bowling- en lasergame tarieven.

Wanneer kan er bij Hof van Eckberge gereserveerd worden?

U kunt bij Hof van Eckberge reserveren als u wenst te komen voor één van onze arrangementen. Een overzicht van deze arrangementen vindt u hier. Tevens is het mogelijk om de bowlingbaan alvast te reserveren. Dit geldt ook voor het lasergamen na 17.00 uur. Voor 17.00 uur kan de lasergame niet gereserveerd worden.

Daarnaast kunt u reserveren als uw groep bestaat uit 10 volwassenen of meer. Komt u spelen met de (klein)kinderen, dan kunt u gewoon naar ons toekomen. U kunt dan ter plekke een tafeltje uitzoeken.

Handige wetenswaardigheden

 • Het is bij ons niet toegestaan om eigen meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen. Dit geldt voor zowel onze binnenaccommodatie als ons belevingspark buiten.
 • Hof van Eckberge is niet aansprakelijk voor verlies van, schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen.
 • U parkeert bij Hof van Eckberge altijd gratis!
 • Na 17.00 uur betalen volwassenen geen entreeprijs indien zij gebruik maken van ons restaurant. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt altijd de entreeprijs.
 • Huisdieren, zoals honden, worden niet toegelaten in onze accommodatie en in ons buitenterrein. Wel kunt u, indien beschikbaar, kostenloos gebruik maken van één van onze drie hondenkennels. Vraag bij de receptie naar de beschikbaarheid. Uitzondering op het voorstaande is de hulphond.
 • Kinderen t/m 15 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn.
 • De speelstructuren van onze binnenspeeltuin zijn geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.
 • Op woensdag, donderdag en vrijdag (de zogenoemde daluren) heeft iedereen van 13 jaar of ouder gratis entree bij Hof van Eckberge. Dit geldt buiten de schoolvakantieweken zoals gecommuniceerd op onze website en met uitzondering van feestdagen. Klik hier voor een overzicht van de geldende vakantieweken en feestdagen.
 • Wat zoek je?

  Bekijk ook snel

  Beste samen speelplek
  Beste uitje 2017
  Duurzaam ondernemen
  Betekeniseconomie
  Achterhoek onderneemt duurzaam
  Nieuw!
  Nieuwe plattegrond

  Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

  Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.