Reserveren

MELDING KINDERFEESTJES

Het is vanaf nu weer mogelijk om kinderfeestarrangementen te reserveren! In verband met de beperkingen in de aantallen die wij mogen ontvangen kunnen er op zaterdagen maximaal 5 kinderfeestjes gereserveerd worden. Op de woensdag, donderdag en vrijdag zijn er geen beperkingen in het aantal reserveringen dat wij aan kunnen nemen. Dit geldt tevens voor de maandag en dinsdag in de zomervakantie (12 juli t/m 3 september). GEWIJZIGDE SLUITINGSTIJD: Woensdag 1 september zijn wij tot 16.00 uur geopend in verband met een besloten bijeenkomst later die middag.

Boek online een kinderfeestje!

Kies een arrangement

Als volwassene kunt u kiezen tussen losse entree óf een arrangement. De inhoud van het arrangement is deels identiek aan het arrangement van de kinderen. Ranja wordt vervangen door 2x koffie/cappuccino/thee en het softijsje is bij volwassenen niet inbegrepen

Maak hieronder een keuze tussen losse entree óf een arrangement:

Voer een getal in. (maximaal 2 per 6 kinderen)
Voer een tijdstip in.
Voer een tijdstip in.
Maak uw kinderfeestje compleet met de volgende optionele items!
Invalid Input
Invalid Input

Geef bij onderstaande vraag 'ja' aan indien u een extra heat lasergame wenst toe te voegen. Zitten er reeds voldoende heats in het gekozen arrangement, laat het antwoord dan op 'nee' staan.

Contactgegevens
Alleen de letters a-z en cijfers 0-9
Alleen de letters a-z en cijfers 0-9
Maak een keuze
U moet toestemming geven zodat wij uw gegevens kunnen verwerken.