Aanvragen

Aanvraag familiedag

Vul onderstaande gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Enkele items tonen een zichtbare meerprijs p.p., andere items worden berekend a.d.h.v. de grootte van het gezelschap en berekenen we in de offerte.

Eventuele opmerkingen en/of vragen kun je aan het einde van het formulier invullen.

Wil je je arrangement toch wijzigen? Klik dan hier.

Invalid Input
Voer de gewenste datum in voor de familiedag.

LET OP: dit arrangement is te boeken vanaf 15 volwassenen!
Ben je met minder volwassenen, dan kun je kiezen voor één van onze all-inclusive arrangementen.

Het arrangement is te reserveren vanaf 10 volwassenen.
Invalid Input
Voer een tijdstip in.

Locatie
Kies hieronder de gewenste voorkeurslocatie van jouw familiedag. Op deze plek reserveren we tafels voor het gezelschap. Wij kunnen slechts op 1 locatie tafels reserveren voor het totaal aantal gasten. Wil je voorafgaand wisselen van locatie, bijvoorbeeld vanwege de weersomstandigheden, neem dan gerust contact met ons op.

Invalid Input
Kies uit het buffet of de barbecue.

Snackbuffet
Standaard inbegrepen voor volwassenen: 200gr frites, 5 mini-snacks. Standaard inbegrepen voor kinderen: 150gr frites, 3 mini-snacks. Hoeveelheden verhogen? Voeg hieronder extra gewicht en/of snacks toe.

Invalid Input
Invalid Input

Het brunchbuffet wordt standaard geserveerd van 11:00 uur t/m 13:30 uur. Arriveren is mogelijk vanaf 10:00 uur. Eventuele consumpties vóór 11:00 uur worden los berekend. De tafelreservering geldt tot 13:30 uur. Wil je na het bowlen langer verblijven, dan geldt de reguliere entreeprijs op de arrangementsprijs. Dit kun je aangeven in het opmerkingenveld aan het einde van dit formulier.

Het brunchbuffet wordt standaard geserveerd van 11:00 uur t/m 13:30 uur. Arriveren is mogelijk vanaf 10:00 uur. Eventuele consumpties vóór 11:00 uur worden los berekend. De entreeprijs is bij dit arrangement inbegrepen. Dat betekent dat je ook ná 13:30 uur gebruik kunt maken van het park en de tafelreservering blijft gelden.

Kies je voor het buffet, dan kun je starten om 16:00/16:30/17:00 uur. Kies je voor een barbecue, dan kun je op ieder gewenst tijdstip starten gedurende de openingstijden (uiterlijke starttijd is 17:00 uur).

Voer een tijdstip in.

Extra's

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

TIP: voeg groepsactiviteiten toe aan je familiedag! De speelduur bedraagt +/- 1,5 uur en de prijzen zijn inclusief professionele uitleg/begeleiding.

Invalid Input
Invalid Input

Contactgegevens

Invalid Input
Alleen de letters a-z en cijfers 0-9
Alleen de letters a-z en cijfers 0-9
Invalid Input
Maak een keuze
U moet toestemming geven zodat wij uw gegevens kunnen verwerken.