Kom via onderstaand formulier in contact met Hof van Eckberge. Stel je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geef een onderwerp aan

Wil je weten wanneer Hof van Eckberge geopend is óf ben je benieuwd naar de ticketprijzen? Je vindt deze hier.

Het maken van reserveringen is uitsluitend mogelijk voor onze groepsarrangementen.

Reserveren voor losse parkbezoeken en/of tickets is helaas niet mogelijk. Je kunt op basis van de beschikbaarheid tickets boeken op hofvaneckberge.nl/tickets.

In de ticketwebshop is de beschikbaarheid altijd actueel. Als een dag volgeboekt is, wordt desbetreffende datum gesloten en kunnen er geen tickets meer geboekt worden.

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid voor arrangementen? In de reserveringsformulieren staan kalenders waarin wij volgeboekte data blokkeren. Is een datum aanklikbaar, dan is er nog beschikbaarheid voor je gezelschap.

Benieuwd wat er allemaal kan bij Hof van Eckberge? We zijn al ruim 10 jaar expert in het organiseren van familiedagen. Op basis van die ervaring hebben we de pagina hofvaneckberge.nl/familiedag gemaakt, waarop je in een notendop onze mogelijkheden aantreft.

Op de pagina staan 12 basisarrangementen, op basis waarvan je een vrijblijvende offerte kunt aanvragen. Benieuwd of een datum nog beschikbaar is? Volgeboekte data blokkeren we in de kalender in het aanvraagformulier. Kun je niet de gewenste informatie vinden, stel je vraag dan onderstaand.

Voer hier a.u.b. je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.
Maak een keuze
U moet toestemming geven zodat wij uw gegevens kunnen verwerken.