De leukste buitenspeeltuin van Gelderland

Bent u op zoek naar de leukste buitenspeeltuin van Gelderland? Ontdek Hof van Eckberge, gelegen in het Achterhoekse Eibergen. Een veelzijdig speelparadijs 25.000m2 grote en sfeervol ingerichte speelparadijs voor jong en oud.

Buiten spelen voor jong en oud

Buiten spelen in onze buitenspeeltuin is dikke pret: op ons grote buitenterrein is voor elke leeftijd wel iets te beleven.

Vlakbij ons terras hebben we een speciaal ingerichte en afgeschermde zone, waar de allerkleinsten (tot 4 jaar) veilig buiten kunnen spelen. De speeltoestellen die zich hier bevinden, zijn geschikt voor kinderen van deze leeftijd. Door de ligging vlakbij ons terras heeft u altijd zicht op uw kinderen, en weet u altijd waar zij zich bevinden.

Plezier voor elke leeftijd 

De oudere kinderen kunnen gebruik maken van de zand- en waterpark, de houten speeltoestellen, de kabelbaan, de air trampoline en een gigantisch klautergrid. Of laat ze volop avonturen beleven in ons doolhof. Tevens is er de mogelijkheid om jeu des boules te spelen. Ontdek en bewonder vervolgens de vele dieren in onze kinderboerderij, welke zich naast de buitenspeeltuin bevindt. Slaat het weer plotseling om? Zet de speelpret dan voort in onze binnenspeeltuin.

Tip: Is het slecht weer? Dan verhuist u eenvoudig naar binnen. Hier hebben wij een grote binnenspeeltuin, lasergame, bowling en nog veel meer!

Maak de dag compleet met een hapje en een drankje

Maak het dagje uit compleet met een bezoek aan ons restaurant waar wij u culinair laten genieten! Geniet op ons terras van barbecue, lunch of diner. Bekijk alvast onze menukaart voor alle mogelijkheden.

De leukste buitenspeeltuin van Gelderland

Voor een avontuurlijk dagje weg hoef je het land niet uit. In Eibergen vind je de leukste buitenspeeltuin van Gelderland! Kom ook een dagje genieten met het hele gezin, vrienden of familie!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.