Buitenspeeltuin Gelderland

Wilt u lekker naar de speeltuin met uw kinderen en (klein)kinderen? Kom dan naar Hof van Eckberge! Onze grote buitenspeeltuin in de buurt van Gelderland biedt een leuk dagje uit voor jong en oud. Ook binnen is er bij ons van alles te beleven!

Lekker spelen in de buitenspeeltuin

Met maar liefst 25.000 m² aan buitenterrein is er bij Hof van Eckberge in Eibergen voor iedereen wel iets leuks te doen. Wij hebben tal van mogelijkheden voor uw kinderen en kleinkinderen om lekker buiten te spelen. Wat zouden uw kinderen het leukste vinden?

  • de kabelbaan
  • de klautergrid
  • de air trampoline
  • de jeu des boules baan
  • of toch gewoon de houten speeltoestellen?

Of durven u en uw kinderen het aan om het doolhof in te gaan en de weg te vinden naar de uitgang? Dit doolhof is compleet gemaakt van wilgen. Een spannende ervaring voor jong en oud!

Plezier voor iedereen

Vlakbij het terras van de buitenspeeltuin is ook een speciaal ingerichte en afgeschermde zone voor de allerkleinsten. Kinderen tot 4 jaar kunnen hier veilig buiten spelen. Terwijl uw kinderen in de speeltuin spelen, kunt u ze = onder het genot van een lekker hapje en drankje uit ons restaurant - vanaf het terras goed in het oog houden. Ons terras is deels overdekt, dus wanneer de zon hoog aan de hemel staat, kunt u lekker in de schaduw zitten.

Wist u al... dat op het buitenterrein van Hof van Eckberge een half verhard pad aanwezig is? Hierdoor is ons buitenterrein ook rolstoelvriendelijk. Het pad leidt u behalve langs de speeltuin, ook langs de kinderboerderij waar allemaal bijzondere dieren te bewonderen zijn. Zo zijn er dieren uit Noord- en Zuid-Amerika en Australië waaronder wallaby’s, nandoes en alpaca’s.

Binnenstebuiten - buitenstebinnen!

Mocht het weer nu omslaan, dan maakt dat helemaal niet uit! Naast onze buitenspeeltuin hebben wij namelijk ook binnen een grote speeltuin waar uw kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Onze binnenspeeltuin is compleet in jungle stijl en heeft een klimstructuur van wel drie verdiepingen hoog. Door de speciale softplay speelelementen en de netten rondom de klimstructuur kunnen uw kinderen veilig spelen.

Binnen is er ook nog een lasergamejungle en bowlingbaan. Kortom, genoeg leuks te doen voor een dagje uit!

Maak uw dagje buitenspeeltuin compleet

Van zo’n dagje spelen in de buitenspeeltuin zult u vast trek gekregen hebben. Geniet samen met uw kinderen in ons restaurant of op ons deels overdekte terras van lekkere maaltijd. Bekijk alvast onze menukaart voor alle mogelijkheden. De keuze is reuze, dus er zit vast ook iets voor u bij!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.