Beleef de meest avontuurlijke speeltuin van Gelderland! In onze buitenspeeltuin gaat jong en oud op ontdekking tussen unieke en natuurlijk speeltoestellen. Klim meters hoog in onze klautergrid of speel in de waterspeeltuin met dammetjes en waterstroompjes. Met 25.000m² is Hof van Eckberge niet alleen de leukste, maar ook de grootste speeltuin in de regio!

Speeltuin bij mooi en bij slecht weer

Onze speeltuin is niet alleen bij mooi weer een leuke plek om te ontdekken, maar ook bij minder mooi weer kun je uitstekend bij ons terecht! Naast onze buitenspeeltuin beschikken we ook over een grote binnenspeeltuin, die voorzien is van grote klimstructuren met trampolines, glijbanen, een doolhof en een heuse rodelbaan.

Benieuwd naar de attracties/speeltoestellen in onze buitenspeeltuin? Je kunt onder andere het volgende verwachten:

  • Grote airtrampoline
  • Klautergrid: groot houten klimtoestel van 5 meter hoog
  • Lange kabelbaan
  • Schommels en glijbanen
  • Waterspeeltuin
  • Speciale peuterspeelzone
  • En nog véél meer!

Bekijk alle attracties

Speeltuin met groot restaurant

Aan onze buitenspeeltuin grenst het grote terras van ons parkrestaurant. Hier geniet je van een drankje en een versnapering, terwijl je zicht houd op de spelende kinderen. Het park is voorzien van slechts 1 in- en uitgang, zodat je ze niet snel uit het oog verliest! In de weekenden geniet je van heerlijke buffetten waarbij de entreeprijs en de dranken zijn inbegrepen!

Rolstoeltoegankelijke buitenspeeltuin

Inclusiviteit en toegankelijkheid zijn belangrijke pijlers in ons bedrijf. Onze paden zijn daarom halfverhard en we hebben verschillende rolstoeltoegankelijke speelelementen toegevoegd. Buiten kun je als rolstoelgebruiker onder andere gebruik maken van de waterspeeltuin en de vogelnestschommel en binnen hebben we een snoezelruimte én de eerste rolstoeltoegankelijke lasergamejungle van de wereld!

Online tickets boeken voor de grootste speeltuin van Gelderland

Kun je niet wachten om ons speelpark te bezoeken? Je boekt je tickets snel en gemakkelijk online in de ticketwebshop. Bekijk ook eens onze parkplattegrond om alvast een beeld te krijgen van onze faciliteiten!

Boek je tickets Bekijk plattegrond