Actie voorbij!


Black Friday Deals bij Hof van Eckberge!


Wegens succes nog één keer een herhaling! Scoor in de BLACK FRIDAY week een jaarabonnement vanaf €20,-, óf kies voor één van onze voordelige gezinsabonnementen! In de week van 21 tot 27 november 2022 stunten we met maar liefst 50% korting!

Bekijk hieronder alle aanbiedingen en voorwaarden en maak direct gebruik van deze flinke kortingen. Zo bezoek je Hof van Eckberge het komende jaar extra voordelig!

50% Korting abonnementen

Tijdens de Black Friday week krijg je 50% korting op alle abonnementen. Je koopt al een gezinsabonnement vanaf €45,-!! Klik hier voor de prijzen en het aanmeldformulier:

Pak deze deal!

OP=OP

We hanteren een maximum aantal aanvragen voor deze actie. Vraag dus NU je jaarabonnement met korting aan, zodat je zeker weet dat je niet misgrijpt!

Pak deze deal!

Voorwaarden

Bekijk hieronder de voorwaarden die van toepassing zijn op onze Black Friday deals.

Meer info

Voorwaarden Black Friday Deals

Op de Black Friday acties van Hof van Eckberge zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • De actietarieven zijn geldig van zondag 20 tot zondag 27 november. Abonnementen dienen gedurende de actie ONLINE te worden aangeschaft.
  • De Black Friday korting op abonnementen is uitsluitend geldig bij online aanvragen. Voor abonnementaanvragen ná 27 november 22:00 uur gelden de reguliere tarieven.
  • De ingangsdatum van de abonnementen staat gelijk aan de aanvraagdatum. Vraag je op 25 november 2022 een abonnement aan, dan is deze geldig t/m 25 november 2023.
  • De abonnementen/pasjes kunnen tot uiterlijk 4 december 2022 worden opgehaald. Voor abonnementen die ná 4 december 2022 worden opgehaald gelden de reguliere tarieven.
  • Mocht Hof van Eckberge door een lockdown gesloten worden, dan wordt de geldigheid van de abonnementen automatisch verlengd.
  • Het kan vanwege drukte mogelijk zijn dat we jouw abonnementen niet klaar kunnen maken tijdens je eerste bezoek. Je hebt uiteraard wél gratis entree bij het melden van de gegevens.