Black Friday Deals bij Hof van Eckberge!
Verlopen!


Een jaarabonnement voor € 20,-, of tickets vanaf € 4,13? Het kan tijdens de Black Friday week bij Hof van Eckberge! Van 22 tot 28 november 2021 stunten we met onze prijzen!

Bekijk hieronder alle aanbiedingen en voorwaarden en maak direct gebruik van deze flinke kortingen. Je kunt zelfs tickets boeken voor de Kerstvakantie met 25% korting!

50% Korting abonnementen

Tijdens de Black Friday week krijg je 50% korting op alle abonnementen. Je koopt al een gezinsabonnement vanaf € 45,-!! Klik hier voor de prijzen en het aanmeldformulier:

Pak deze deal!

25% Korting online tickets

Boek tijdens de Black Friday week je online tickets met kortingscode BLACKFRIDAY21 en ontvang 25% korting op je aankoopbedrag!

Pak deze deal!

Voorwaarden

Bekijk hieronder de voorwaarden die van toepassing zijn op onze Black Friday deals.

Meer info

Voorwaarden Black Friday Deals

Op de Black Friday acties van Hof van Eckberge zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • De actietarieven zijn geldig van zondag 21 tot zondag 28 november. Abonnementen en/of tickets dienen gedurende de actie te worden aangeschaft.
  • De actiecode BLACKFRIDAY21 kan in de ticketwebshop slechts 500 keer gebruikt worden. Is de code verlopen, dan geeft de ticketwebshop dit automatisch aan.
  • De actiecode BLACKFRIDAY21 kan van zondag 21 tot zondag 28 november gebruikt worden om tickets te kopen voor alle beschikbare data. Zo is het ook mogelijk om tickets te kopen voor data die buiten de Black Friday week vallen.
  • De Black Friday korting op abonnementen is uitsluitend geldig bij online aanvragen. Voor abonnementaanvragen ná 28 november 22:00 uur gelden de reguliere tarieven.
  • De ingangsdatum van de abonnementen dient binnen 30 dagen na het invullen van het formulier te liggen.
  • Mocht Hof van Eckberge door een lockdown gesloten worden, dan wordt de geldigheid van de abonnementen automatisch verlengd.
  • Het kan vanwege drukte mogelijk zijn dat we jouw abonnementen niet klaar kunnen maken tijdens je eerste bezoek. Je hebt uiteraard wél gratis entree bij het melden van de gegevens.