Binnenspeeltuin in de omgeving van Hengelo

De leukste speeltuin voor het hele gezin

Ben je woonachtig in Hengelo en op zoek naar de leukste binnenspeeltuin bij jou in de buurt? Voor een avontuurlijk dagje weg hoef je het land niet uit. Hof van Eckberge in het Achterhoekse Eibergen heeft alles in huis voor een compleet dagje uit met het hele gezin. Ontdek ons speelparadijs voor jong en oud!

Binnenspeeltuin Hengelo

Speelplezier in de binnenspeeltuin voor jong en oud

Onze binnenspeeltuin biedt plezier voor alle leeftijden. Je vindt er een klimstructuur van wel drie verdiepingen hoog. Deze is geheel in jungle stijl. Daarnaast hebben we een familieglijbaan, rodelbaan, klimtoren, diverse bowlingbanen en een lasergamejungle.

Voor de allerkleinsten hebben we een aparte indoor speeltuin, met glijbaantjes, wiebelkussens en soft-playzeedieren. Vlakbij bevinden zich de rustgevende zoutwateraquaria. Ten midden van Hof van Eckberge staan zich tafeltjes en stoelen met zicht op beide speelterreinen. Neem plaats en geniet van een hapje & een drankje, terwijl de kinderen zich uitleven.

Speelparadijs in de omgeving van Hengelo

Breng bij mooi weer ook een bezoekje aan onze buitenspeeltuin. Hier vind je een zand- en waterpark, kabelbaan, air trampoline en een gigantisch klautergrid. Met maar liefst 25.000 m² aan buitenterrein is er voor elke leeftijd wel iets te beleven.

Zijn de kinderen uitgespeeld? Dan biedt onze kinderboerderij volop plezier & educatie. Ontdek onze bijzondere dieren uit Noord- en Zuid-Amerika en Australië aan de hand van onze dierenspeurtocht.  Op diverse plaatsen langs de route staan voederautomaten met diervoer. Ook kun je alles over de dieren lezen op de displays bij de dierenverblijven.

Arrangementen voor kinderfeestjes en verjaardagen

Een speciale gelegenheid als een kinderfeestje of verjaardag, kun je ook bij Hof van Eckberge vieren. Speciaal hiervoor hebben wij diverse arrangementen samengesteld, inclusief entree, activiteiten en lekker eten. Bekijk de arrangementen voor alle mogelijkheden.

Ontdek ook de leukste binnenspeeltuin in de omgeving van Hengelo

Zelf een bezoekje brengen aan de leukste binnenspeeltuin in de omgeving van Hengelo? Wij verwelkomen je graag! Stippel alvast jouw route uit aan de hand van onze routebeschrijving. Wil je meer weten over ons speelparadijs of over onze arrangementen? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden! 

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.