Teamuitje

Uw teamuitje houden bij Hof van Eckberge? Wij bieden u alle mogelijkheden voor een leuk dagje uit met uw team. Het maximale uit uw team halen is belangrijk: met een teamuitje versterkt u de teamspirit. Hof van Eckberge denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Van de accommodatie tot de invulling van het totale programma: wij organiseren graag voor u een leuk en ludiek teamuitje, volledig afgestemd op uw wensen.

Teamuitje bij Hof van Eckberge

Wij van Hof van Eckberge garanderen altijd maatwerk. Zo ook onze teamuitjes. Wij organiseren teamuitjes voor kleine of voor grote groepen. Bij het samenstellen van het programma voor het teamuitje gebruiken wij onze creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan een muziek workshop. Maar ook aan activiteiten zoals lasergamen, bowlen en beachvolleybal kunnen uw teamuitje compleet maken. Op zoek naar een sportieve invulling? Denk dan aan fietsen, scootertocht of mountainbiken in de mooie omgeving. Met een teamuitje bij Hof van Eckberge bent u verzekerd van een compleet verzorgde dag en tevreden collega's.

Teamuitje in de Achterhoek

De Achterhoek leent zich goed als locatie voor een teamuitje. U treft er vriendelijke mensen, natuur en rust aan. Tegelijkertijd is de Achterhoek goed bereikbaar. Dit geldt eveneens voor Hof van Eckberge, gelegen in het mooie Eibergen.
Wist u al dat wij voor uw teamuitje altijd een passend arrangement kunnen aanbieden? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek