Personeelsuitje

Een verrassend en veelzijdig personeelsuitje, houdt u bij Hof van Eckberge. Hierbij denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van geslaagde personeelsuitjes. U kunt kiezen voor een aantrekkelijke combinatie van avontuur, beleving en ontspanning. Voor ons is een personeelsuitje pas geslaagd als wij u en uw collega's op een leuke manier kunnen verrassen.

Personeelsuitje bij Hof van Eckberge

Wij organiseren personeelsuitjes voor kleine en grote groepen. Bij het samenstellen van het programma gebruiken wij onze creativiteit. Bent u op zoek naar een activiteit als lasergamen of bowlen? Of gaat u voor een sportieve uitdaging als fietsen, mountainbiken, een scootertocht of een speurtocht? Aan u de keus! Wij bieden ook de mogelijkheid tot het volgen van muziekworkshops. Met een personeelsuitje bij Hof van Eckberge bent u verzekerd van een goede ontvangst, culinair genot en tevreden collega's.

Personeelsuitje in de Achterhoek

Een goede locatie voor een personeelsuitje in de Achterhoek, vindt u bij Hof van Eckberge. Wij kunnen voor uw personeelsuitje altijd een passend arrangement aanbieden. Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem contact met ons op voor meer informatie, en/of een rondleiding op onze locatie.

Recensie Personeelsuitje Rouwmaat Groep

  • De beloftes gedaan door Hof van Eckberge zijn helemaal nagekomen. We hebben een geweldig personeelsfeest gehad dat tot in de puntjes door Hof van Eckberge verzorgd was! Een echte aanrader!
    Frank Beurskens Rouwmaat Groep
  • 1

Naast een uitgebreid diner en verschillende buffetten werd de avond ondersteund door een geweldige band, een table-magic-goochelaar en konden de gasten een gokje wagen bij één van de vele casinotafels. De informele setting werd compleet gemaakt door de mogelijkheid om te kunnen bowlen en lasergamen.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek