Personeelsfeest

Bent u van plan om binnenkort een personeelsfeest te organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen bij de organisatie van uw personeelsfeest. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat het is om een personeelsfeest te organiseren, volledig afgestemd op uw wensen. Voor elk personeelsfeest zorgen wij voor een aantrekkelijke combinatie met avontuur, beleving en ontspanning. Wij denken graag met u mee. Voor ons is een personeelsfeest pas geslaagd als er maanden na afloop nog steeds over wordt gepraat tijdens de koffie.

Personeelsfeest bij Hof van Eckberge

Hof van Eckberge biedt alle mogelijkheden voor een geslaagd personeelsfeest. Er kan gekozen worden uit diverse activiteiten om het personeelsfeest compleet te maken. Ontdek uw muzikale en creatieve kant met een muziek workshop. Maar ook activiteiten als lasergamen, bowlen en beachvolleybal zijn een mooie aanvulling op uw personeelsfeest. Op zoek naar een sportieve aanvulling van uw personeelsfeest? Bij ons kunt u leuke outdoor activiteiten ondernemen als fietsen, mountainbiken of een speurtocht.

Personeelsfeest op een bijzondere locatie

Hof van Eckberge is gelegen in het mooie Eibergen. Onze accommodatie biedt verschillende zalen waar het personeelsfeest gehouden kan worden. U kunt bij ons terecht met grote en kleine groepen: we hebben een capaciteit tot 500 personen. Wist u al dat wij voor uw personeelsfeest altijd een passend arrangement kunnen aanbieden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Recensie Personeelsfeest Rouwmaat Groep

  • De beloftes gedaan door Hof van Eckberge zijn helemaal nagekomen. We hebben een geweldig personeelsfeest gehad dat tot in de puntjes door Hof van Eckberge verzorgd was! Een echte aanrader!
    Frank Beurskens Rouwmaat Groep
  • 1

Naast een uitgebreid diner en verschillende buffetten werd de avond ondersteund door een geweldige band, een table-magic-goochelaar en konden de gasten een gokje wagen bij één van de vele casinotafels. De informele setting werd compleet gemaakt door de mogelijkheid om te kunnen bowlen en lasergamen.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek