Jubileum

Het jubileum van het zoveel jarig bestaan van uw onderneming vieren? Of is uw collega al 25 jaar een trouwe medewerker? Dit wilt u natuurlijk delen met uw klanten, medewerkers, familie en andere relaties door het organiseren van een jubileumfeest. Hof van Eckberge regelt het met veel plezier voor u. Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel prachtige jubileumfeesten georganiseerd. Ga voor een veelzijdig jubileum naar Hof van Eckberge.

Jubileum vieren bij Hof van Eckberge

Wij van Hof van Eckberge garanderen altijd maatwerk. Zo ook bij onze jubileumfeesten. Wij organiseren jubileumfeesten voor kleine en grote groepen. Wij bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden, zoals een lunch- brunch of diner om het jubileum compleet te maken. Het jubileum uitbreiden met een activiteit? Hof van Eckberge biedt u de mogelijkheid om te lasergamen, bowlen of beachvolleyen. Daarnaast kunt u ook daarnaast kunt u ook één van onze workshops volgen. Of kies voor een leuke outdoor activiteit ondernemen mountainbiken, een scootertocht of een speurtocht. Met een jubileumfeest bij Hof van Eckberge bent u verzekerd van een goede ontvangst, overheerlijke culinaire ontspanning en tevreden collega's.

Jubileum op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een jubileum op maat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek