Vele organisaties gingen u al voor met een geslaagd bedrijfsfeest bij Hof van Eckberge. Een bedrijfsfeest is de ideale manier voor het personeel om elkaar beter te leren kennen. De betrokkenheid van het personeel wordt hierdoor groter en dat heeft een positief effect op de werksfeer en prestaties binnen uw bedrijf. Zodoende bereiden wij elk bedrijfsfeest voor tot in de puntjes. Voor elk bedrijfsfeest bij Hof van Eckberge kunnen wij een aantrekkelijke combinatie maken met avontuur, beleving en ontspanning afgestemd op uw specifieke wensen. Wij denken graag met u mee!

Bedrijfsfeest bij Hof van Eckberge

Een geslaagd bedrijfsfeest houdt u bij Hof van Eckberge. Het feest is aan te vullen met vele activiteiten als workshops, lasergamen, bowlen en beachvolleybal. Zin in een sportieve uitdaging? U kunt ook leuke outdoor activiteiten ondernemen als mountainbiken, scootertocht en speurtochten. Met een bedrijfsfeest bij Hof van Eckberge bent u verzekerd van een goede ontvangst, overheerlijk culinaire ontspanning en tevreden collega's.

Bedrijfsfeest op een mooie locatie

Met een mooie en sfeervolle ambiance is Hof van Eckberge de ideale accommodatie voor een bedrijfsfeest. Wist u al dat wij voor uw bedrijfsfeest altijd een passend arrangement kunnen aanbieden? Onze medewerkers staan u graag te woord en verwelkomen u op onze locatie voor een rondleiding. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op maat.

Recensie Personeelsfeest Rouwmaat Groep

[module-481]

Naast een uitgebreid diner en verschillende buffetten werd de avond ondersteund door een geweldige band, een table-magic-goochelaar en konden de gasten een gokje wagen bij één van de vele casinotafels. De informele setting werd compleet gemaakt door de mogelijkheid om te kunnen bowlen en lasergamen.