Afdelingsuitje

Gezellig met uw afdeling op pad? Houdt u afdelingsuitje bij Hof van Eckberge. Wij denken graag op elk vlak met u mee om van uw uitje een groot succes te maken! Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er komt kijken bij het organiseren van een leuk en ludiek afdelingsuitje. Kies voor een aantrekkelijke combinatie van avontuur, beleving en ontspanning bij Hof van Eckberge.

Afdelinguitje bij Hof van Eckberge

Wij van Hof van Eckberge garanderen altijd maatwerk. Zo ook voor onze afdelingsuitjes. Wij organiseren afdelingsuitjes voor kleine of grote groepen. Voor de invulling van het uitje bieden wij veel verschillende activiteiten aan. Kom lasergamenn of bowlen met uw afdeling. Of onderneem een outdoor activiteit als mountainbiken of fietsen en geniet van de mooie omgeving. Daarnaast denken wij ook graag mee over de culinaire invulling van het uitje. Wij bieden uitgebreide culinaire lunch- brunch of dinermogelijkheden.

Afdelingsuitje in de Achterhoek

De Achterhoek leent zich goed als locatie voor een afdelingsuitje. U treft er vriendelijke mensen, een mooie natuur en rust aan. Tegelijkertijd is de Achterhoek goed bereikbaar. Dit geldt eveneens voor Hof van Eckberge, gelegen in het mooie Eibergen.

Voor uw afdelingsuitje hebben wij altijd een passend arrangement. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek