Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren voor uw bedrijf? Bij Hof van Eckberge beleeft u een uniek bedrijfsuitje, geheel afgestemd op uw wensen. Wij denken graag met u mee om van uw bedrijfsfeest een succes te maken. Belangrijk is om jezelf af te vragen wat het doel van het uitje precies zal zijn: is het bedoeld als een ludiek afdelingsuitje om uw collega's beter te leren kennen? Of worden er ook zakelijke relaties uitgenodigd? Wij denken graag met u mee. Vele bedrijven gingen u al voor!

Bedrijfsuitje bij Hof van Eckberge

Een combinatie van avontuur, beleving en ontspanning: het is allemaal mogelijk bij uw bedrijfsuitje bij Hof van Eckberge. Maak uw bedrijfsuitje compleet met een activiteit als lasergamen, bowlen of beachvolleybal. Ontdek uw muzikale of creatieve kant met een schilderworkshop of muziek workshop. Of denk aan een sportieve invulling met outdoor activiteiten als fietsen, mountainbiken of een speurtocht.

Bedrijfsuitje in de Achterhoek

Op zoek naar een locatie voor een teamuitje, personeelsfeest, afdelingsuitje of jubileum in de Achterhoek? Dan is Hof van Eckberge voor u de ideale locatie. Wist u al dat wij voor uw bedrijfsuitje altijd een passend arrangement kunnen bieden? Onze medewerkers staan u graag te woord en verwelkomen u op onze locatie voor een rondleiding en aanvullende informatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Recensie bedrijfsuitje Rouwmaat Groep

  • De beloftes gedaan door Hof van Eckberge zijn helemaal nagekomen. We hebben een geweldig personeelsfeest gehad dat tot in de puntjes door Hof van Eckberge verzorgd was! Een echte aanrader!
    Frank Beurskens Rouwmaat Groep
  • 1

Naast een uitgebreid diner en verschillende buffetten werd de avond ondersteund door een geweldige band, een table-magic-goochelaar en konden de gasten een gokje wagen bij één van de vele casinotafels. De informele setting werd compleet gemaakt door de mogelijkheid om te kunnen bowlen en lasergamen.

Wat zoek je?

Koninklijke Horeca Nederland
VNO NVW Midden
Echt Achterhoek