Indoor speeltuin in de omgeving van Hengelo

Vies weer? Woon je in de omgeving van Hengelo en wil je een dagje met het gezin naar een avontuurlijke Indoor speeltuin bij jou in de buurt? Daar hoef je het land niet voor te verlaten. Hof van Eckberge in het Achterhoekse Eibergen heeft alles voor een avontuurlijk dagje uit met het hele gezin. Jong en oud kan zich hier vermaken, weer of geen weer.

Indoor Speeltuin Hengelo

Spelen voor iedereen in de Indoorspeeltuin

In de Indoor speeltuin vermaak je je als 5 jaar bent, maar ook als 60 jarige. Klauter in de jungle klimstructuur van wel drie verdiepingen hoog. Abseil van de rodelbaan, of klim naar de top van de klimtoren. Houdt je van iets rustiger, glij dan samen met de jeugd van de familieglijbaan of ga samen een potje bowlen en lasergamen.

Ook voor de allerkleinsten

De allerkleinsten zijn welkom in onze speciale Indoor speeltuin met lage glijbanen, wiebelkussens, en zachte zeedieren. Laat ze hun ogen uitkijken bij de zoutwateraquaria met bijzondere vissen. Zijn de kinderen groot genoeg om zelf te zitten en spelen, ga dan lekker op het aangelegen terras zitten met zicht op beide speelterreinen. Geniet vanaf het terras van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zich uitleven.

Mooi weer?

Is het mooi weer? Ga buiten spelen in buitenspeeltuin vol avontuur. Hier vind je een grote zandbak, waterpark, kabelbaan, air trampoline en een enorm klautergrid. Ook in de onze kinderboerderij kunnen kinderen meer dan genoeg beleven. Ontdek onze bijzondere dieren uit Noord, Zuid-Amerika en Australië en doe mee met leerzame dierenspeurtochten. Laat kinderen onder begeleiding zelf de dieren voeren. Als dat geen avontuur is?

Kinderfeestjes en verjaardagen vieren

Vier een kinderfeestje of verjaardag bij Hof van Eckberge. Kies een van de speciale arrangementen inclusief entree, activiteiten en lekker eten. We zien jullie graag komen.

Meer informatie over Indoor speeltuin in de omgeving van Hengelo

Wil je meer weten over een Indoor speeltuin in de omgeving van Hengelo of over onze arrangementen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.