Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Kinderfeest arrangementen

 Meest gekozen
Extensivo
€14 P.P.
Entree
3 x ranja
(slimpie)
Frites met
2 mini snacks
en fritessaus
Softijsje
1e heat
lasergame
6 minuten
2e heat
lasergame
6 minuten
 
Bueno
€12 P.P.
Entree
3 x ranja
(slimpie)
Frites met
2 mini snacks
en fritessaus
Softijsje
1e heat
lasergame
6 minuten
 
Vivo
€10 P.P.
Entree
3 x ranja
(slimpie)
Frites met
2 mini snacks
en fritessaus
Softijsje

Over de arrangementen

  • Deze arrangementen zijn te boeken vanaf 6 kinderen. Reserveren verplicht.
  • Onder een kinderfeestje verstaan wij het volgende: het vieren van een kinderverjaardag met leeftijdsgenootjes (t/m 12 jaar).
  • Kinderfeestjes zijn uitsluitend overdag op reservering te boeken en zijn niet te boeken op zondagen en feestdagen.
  • Op woensdag t/m vrijdag kunnen de frites uitgevraagd worden tot 17.30 uur en is uw tafel beschikbaar tot 18.00 uur.
  • Op zaterdagen kunnen de frites uitgevraagd worden tot 17.00 uur en is uw tafel beschikbaar tot 17.30 uur.
  • De arrangementen zijn inclusief slimpie ranja. Deze ranja bevat 0% suiker, 0% calorieën en is glutenvrij.
  • U kunt het kinderfeestje uitbreiden met 55 minuten bowlen. De huur van de bowlingbaan bedraagt van woensdag t/m vrijdag €18,- per 55 minuten. Op zaterdag en in de landelijke schoolvakanties bedraagt de huur €20,- per baan, per 55 minuten. Kijk hier voor alle informatie over onze bowlingbanen.
  • Wij reserveren voor u een tafel in het restaurant op de begane grond of in het restaurant op de verdieping.
  • Hof van Eckberge adviseert u dringend om de kinderen geen kleding te laten dragen die gemaakt is van nylon. De nylon stof kan namelijk reageren met onze (blauwe) glijbaan, waardoor brandgaatjes ontstaan in de kleding. Voorstaande geldt zowel voor shirts als broeken.

Beschikbaarheid kinderfeestjes

Wij hebben van woensdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden beschikbaarheid voor de kinderfeestjes (m.u.v. feestdagen). In schoolvakanties geldt dit ook voor de maandag en dinsdag. Mochten wij op een bepaalde datum of tijd GEEN beschikbaarheid hebben, dan zullen wij dit communiceren via deze pagina en in de footer van onze website.

 

Liever pannenkoeken

Liever pannenkoeken bij uw kinderfeestje in plaats van frites met snacks? Dat kan!

Wij serveren voor het gereserveerde aantal kinderfeestarrangementen per kind 1 naturel pannenkoek. Bij de pannenkoeken serveren wij altijd stroop en suiker.

Voor de volwassenen kunnen wij eveneens een naturel pannenkoek serveren voor €1,- extra per persoon. Wenst u als volwassene(n) liever een luxere pannenkoek dan wordt het verschil als toeslag berekend.

U kunt uitsluitend voor de gehele groep hetzelfde gerecht te kiezen (frites óf pannenkoeken). Het is niet mogelijk om zowel frites als pannenkoeken te bestellen.

Alle informatie over kinderfeestjes vindt u terug in de onderstaande pdf 'Kinderfeestjes'.

 

Kinderfeest arrangement volwassenen

Op woensdag, donderdag en vrijdag heeft iedereen van 13 jaar of ouder gratis entree bij Hof van Eckberge. Dit geldt buiten de schoolvakantieweken zoals gecommuniceerd op onze website en met uitzondering van feestdagen (niet geldig op Goede Vrijdag en tijdens de kerstvakantie van zaterdag 21 december t/m zondag 5 januari.

Ouders kunnen op zaterdag en in de vakanties kiezen voor de losse entree (€5,- p.p.) of hetzelfde arrangement als de kinderen, waarbij in plaats van de kinderdranken en het ijsje 2 x koffie / cappuccino / thee is inbegrepen.

De volwassenen kunnen de inbegrepen koffie/thee/cappuccino bij onze self-service lijn bestellen en afrekenen met het consumptiemuntje dat u bij aankomst ontvangt.

In combinatie met de losse entree kunnen volwassenen de gewenste consumpties/lekkernijen bij onze self-service lijn bestellen en afrekenen bij de kassa (welke zich aan het einde van de self-service lijn bevindt).

  • Het is niet mogelijk om als volwassenen een ander arrangement te boeken als de kinderen.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.