Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, gratis vouchers, Social Deal, etc.

All Inclusive dinerbuffet

BELANGRIJK: ons reguliere All Inclusive dinerbuffet kan tot nader order niet worden gereserveerd i.v.m. de richtlijnen van het RIVM. Dit alles in het kader van de bestrijding van het Coronavirus. Zodra de arrangementen weer geboekt kunnen worden, zullen wij deze melding verwijderen. Als alternatieve invulling bieden wij groepen (v.a. 15 volwassenen) de mogelijkheid om het All Inclusive arrangement te boeken inclusief een plateservice gerecht naar keuze en een verpakt handijsje. Dit is mogelijk vanaf het moment dat de terrassen weer open mogen (huidige verwachting 1 juni 2020). Benieuwd naar deze mogelijkheden? Neemt u dan gerust per e-mail contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genieten van een heerlijk uitgebreid warm en koud buffet met desserts en kindergerechten? En dan inclusief de dranken én met gratis entree? Daarvoor hebben we voor u het All-Inclusive dinerarrangement samengesteld in verschillende tijdsduren (5 / 4 / 3 / 2-uurs). Voor de tijdsduur van het arrangement zijn de entreeprijs, dranken én een 2 uur durend koud-, warm- en dessertbuffet inbegrepen. Zo kunt u onder het genot van een drankje en onze met zorg bereide gerechten gezellig tafelen met uw gezin, familie, vrienden of bekenden. Onder onze prijzen vindt u aanvullende informatie.

Prijzen All Inclusive dinerbuffet


5 uur
Kids t/m 90cm
Gratis
Kids t/m 7 jaar
€ 17,50
Kids 8 t/m 11 jaar
€ 28,90
Vanaf 12 jaar
€ 45,90
  Meest gekozen
4 uur
Kids t/m 90cm
Gratis
Kids t/m 7 jaar
€ 16,50
Kids 8 t/m 11 jaar
€ 24,90
Vanaf 12 jaar
€ 39,90

3 uur
Kids t/m 90cm
Gratis
Kids t/m 7 jaar
€ 15,50
Kids 8 t/m 11 jaar
€ 20,90
Vanaf 12 jaar
€ 33,90

Daarnaast is er ook nog een 2-uurs arrangement mogelijk:

Kids
t/m 90cm
Kids
90cm t/m 7 jaar
Kids
8 t/m 11 jaar
Vanaf 12 jaar en
volwassenen
Gratis € 14,50 € 16,90 € 26,90

Inhoud dinerbuffet

In onze 2, 3, 4 en 5 uurs arrangementen zit altijd het dinerbuffet voor 2 uur lang inbegrepen. Voor de tijdsduur van uw arrangement zitten ook de entree en de hieronder genoemde dranken inbegrepen. Bij de 3, 4 en 5 uurs arrangementen vindt u op ons drankeneiland ook appelgebak en zoete lekkernijen. Het 3 uurs arrangement kunt u laten starten vanaf 15.00 uur en vanaf 14.00 uur kunt u starten met het 4 of 5 uurs arrangement.

Verlenging van het arrangement (dranken) is mogelijk per 30 minuten: 12 jaar en ouder €4,- per persoon - kinderen 8 t/m 11 jaar €2,- per kind - kinderen t/m 7 jaar €0,50 per kind - kinderen tot 90cm gratis.

Wij serveren het 2-uurs all-inclusive buffet op zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur. De starttijden van het buffet zijn 16.00 / 16.30 / 17.00 uur (afwijkende starttijden op aanvraag). Op andere dagen serveren wij een buffet op aanvraag, vanaf 20 volwassenen.

Uw buffet

 • Diverse broodsoorten met kruidenboter en knoflooksaus
 • Huisgemaakte soepen & soepgarnituren
 • Voorgerechten van vlees en vis
 • Verschillende salades, rauwkost, garnituren en dressings
 • Diverse tapas
 • Royale keuze uit hoofdgerechten van vis & vlees
 • Warme sauzen, aardappel- en groentegarnituren
 • Frites, diverse snacks, poffertjes, appelmoes en sauzen
 • Mousse in diverse smaken
 • Diverse taartsoorten
 • Schepijs in verschillende smaken met slagroom, sauzen en toppings
 • Vers fruit

Inbegrepen dranken

Frisdranken, bier (0,25 ltr pils van de tap), Radler, wijnen, koffie, cappuccino, espresso en thee zijn inbegrepen in het All-Inclusive arrangement en zijn verkrijgbaar bij ons drankeneiland. Andere dranken zijn uiteraard bij de bar verkrijgbaar tegen de daarvoor vastgestelde prijzen.

Maaltijd- en/of dieetwensen

Heeft u een specifieke maaltijd-en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.

Combineer uw buffet met een activiteit

Combineer uw arrangement met één of meerdere van de mogelijke activiteiten bij Hof van Eckberge zoals bowlen of lasergamen. Hierover informeren wij u graag!

Lasergamen
(6 minuten)
€ 4,- p.p.
Bowlen (per baan, 55 minuten), inclusief hygiënische sokjes € 22,-

Liever barbecueën? Bovenstaande arrangementen zijn ook te reserveren in combinatie met een barbecue (minimaal 15 volwassenen). Bekijk hier de mogelijkheden.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Jonge alpaca geboren

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!