Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

All Inclusive brunchbuffet

Brunchbuffet bij Hof van Eckberge

Iedere zondag serveren we bij Hof van Eckberge tussen 11.00 en 13.30 uur een 2,5 uur durend bruncharrangement. U kunt heerlijk brunchen, een combinatie van ontbijt en lunch in één zeer uitgebreid buffet. In het brunchbuffet presenteren wij heerlijke huisgemaakte gerechten. Met uw gezin, familie, vrienden en bekenden kunt u naast het genieten van onze brunch gratis gebruik maken van ons 25.000m² groot belevingspark met mini ZOO. Maakt u gebruik van het bruncharrangement, dan is de entree voorafgaand en tijdens het arrangement gratis!

2,5 uurs brunch van 11.00 tot 13.30 uur

Kids t/m 90 cm Gratis
Kids 90 cm t/m 7 jaar € 13,50 per persoon
Kids 8 t/m 11 jaar € 15,90 per persoon
Vanaf 12 jaar en volwassenen € 20,90 per persoon
Overige dranken die niet bij het arrangement zijn inbegrepen én dranken die voorafgaand aan of na uw arrangementstijd worden genuttigd worden los berekend.
Uw tafel is beschikbaar tot 13.30 uur.
Dit buffet is op basis van reservering. De entree voor het park is voorafgaand en tijdens het 2,5-uurs arrangement gratis.
Wij serveren onze All Inclusive brunch onder voorbehoud van het aantal reserveringen. Bij onvoldoende aanmeldingen zullen wij geen brunch serveren. Onze receptie informeert u graag hierover.

Uw buffet

Royale variatie in broodsoorten. Diverse kaassoorten, vleeswaren en zoete belegsoorten. Diverse vissoorten waaronder onze huisgemarineerde zalm. Salades en rauwkosten. Twee soorten huisgemaakte soep met soepgarnituren. Diverse warme gerechten waaronder uiteraard ook eiergerechten. Kindergerechten zoals poffertjes, frites en snacks. Dessertbuffet met desserttaarten, diverse moussesoorten en vers fruit. Koffie, thee, melk, jus d’orange, appelsap, chocolademelk, yoghurtdrank en water zijn inbegrepen.

Maaltijd- en/of dieetwensen

Heeft u specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.

Combineren

Combineer uw arrangement met één of meerdere van de mogelijke activiteiten bij Hof van Eckberge zoals bowling of lasergame. Hierover informeren wij u graag! En de entreeprijs is voorafgaand en tijdens dit arrangement altijd inbegrepen.

Wenst u aansluitend aan de brunch nog bij Hof van Eckberge te blijven? Dit is mogelijk in combinatie met onze losse entreeprijs van €5,- per volwassene en €6,- per kind t/m 12 jaar (65+-ers €2,50).

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.