All Inclusive barbecue

Bij Hof van Eckberge kunt u heerlijk barbecueën. Wij bieden u een heerlijk all inclusive barbecue arrangement, inclusief dranken. Al vanaf €24,90 per volwassene geniet u op ons (deels overdekte) terras 2 uur lang van de barbecue met heerlijke, gevarieerde barbecue gerechten en een ruime variatie aan soorten vlees zoals kip, rundvlees, varkensvlees en vis (op basis van 4 stuks p.p.). Uiteraard gecombineerd met broodsoorten, kruidenboter, knoflooksaus, barbecuesausen en salades. De genoemde bijgerechten vullen wij aan, indien u dit wenst. Wij zetten alles voor u klaar en geven u uitleg. Een vegetarische invulling van de barbecue items is ook mogelijk. Wij serveren barbecues tijdens onze reguliere openingstijden vanaf 8 volwassenen.

In onze 2, 3, 4 en 5 uurs arrangementen zit altijd de barbecue voor 2 uur lang inbegrepen. Voor de tijdsduur van uw arrangement zitten ook de hieronder genoemde dranken inbegrepen. Bij de 3, 4 en 5 uurs arrangementen vindt u op ons drankeneiland ook diverse gebaksoorten en zoete lekkernijen.

Prijzen all-inclusive barbecue

  2 uur 3 uur 4 uur 5 uur
Kids t/m 90 cm Gratis Gratis Gratis Gratis
Kids 90 cm t/m 7 jaar € 13,90 € 14,90 € 15,90 € 16,90
Kids 8 t/m 11 jaar € 15,90 € 19,90 € 23,90 € 27,90
Vanaf 12 jaar en volwassenen € 24,90 € 32,90 € 39,90 € 45,90

De entreeprijs is bij onze All-Inclusive arrangementen altijd inbegrepen, ook als u al veel eerder arriveert dan de starttijd van uw arrangement (m.u.v. feestdagen). Tot de starttijd van uw arrangement zijn de dranken verkrijgbaar bij onze bar. Het verbruik van deze dranken boeken wij los op uw rekening.

De barbecue kan ook gewoon doorgaan bij minder mooi weer vanwege ons overdekte terras. Als de temperatuur toch te laag is kunt u dit arrangement, vooraf en in overleg, kosteloos omzetten naar ons 2-uurs All Inclusive buffet inclusief dranken. Dit is uitsluitend mogelijk op dagen dat het buffet geserveerd wordt.

Dranken die zijn inbegrepen

Frisdranken, slush, bier (0,25 ltr pils van de tap), wijnen, koffie, cappuccino en thee zijn inbegrepen in het All-Inclusive arrangement en zijn verkrijgbaar bij het drankenbuffet. Andere dranken zijn uiteraard bij de bar verkrijgbaar tegen de daarvoor vastgestelde prijzen.

Maaltijd- en/of dieetwensen barbecue

Heeft u specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.

Barbecue combineren met een activiteit

Combineer uw all inclusive barbecue arrangement met één of meerdere van de mogelijke activiteiten bij Hof van Eckberge zoals bowling of lasergame. Hierover informeren wij u graag!

Lasergamen tot 17.00 uur
(6 minuten)
€ 4,- p.p.
Lasergamen vanaf 17.00 uur
(12 minuten)
€ 5,- p.p.
Bowlen maandag - vrijdag
(per baan, 55 minuten)
€ 17,50
Bowlen zaterdag, zondag en landelijke schoolvakantieweken
(per baan, 55 minuten)
€ 20,-
Bowlen feestdagen
(per baan, 55 minuten)
€ 25,-

Liever een dinerbuffet? Bovenstaande arrangementen zijn ook te reserveren in combinatie met een buffet. Bekijk hier de mogelijkheden.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.