Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

All Inclusive barbecue

Bij Hof van Eckberge kunt u heerlijk barbecueën. Wij bieden u een heerlijk All Inclusive barbecue arrangement, inclusief dranken. Al vanaf €26,90 per volwassene geniet u op ons (deels overdekte) terras 2 uur lang van de barbecue met heerlijke, gevarieerde barbecue gerechten en een ruime variatie aan soorten vlees zoals kip, rundvlees, varkensvlees en vis (op basis van 4 stuks p.p.). Uiteraard gecombineerd met broodsoorten, kruidenboter, knoflooksaus, barbecuesausen en salades. De genoemde bijgerechten vullen wij aan, indien u dit wenst. Wij zetten alles voor u klaar en geven u uitleg. Een vegetarische invulling van de barbecue items is ook mogelijk. Wij serveren barbecues tijdens onze reguliere openingstijden vanaf 15 volwassenen.

In onze 2, 3, 4 en 5 uurs arrangementen zit altijd de barbecue voor 2 uur lang inbegrepen. Voor de tijdsduur van uw arrangement zitten ook de entree en de hieronder genoemde dranken inbegrepen. Bij de 3, 4 en 5 uurs arrangementen vindt u op ons drankeneiland ook appelgebak en zoete lekkernijen.

Prijzen All Inclusive barbecue 2020

  2 uur 3 uur 4 uur 5 uur
Kids t/m 90 cm Gratis Gratis Gratis Gratis
Kids 90 cm t/m 7 jaar € 14,50 € 15,50 € 16,50 € 17,50
Kids 8 t/m 11 jaar € 16,90 € 20,90 € 24,90 € 28,90
Vanaf 12 jaar en volwassenen € 26,90 € 33,90 € 39,90 € 45,90

Dranken die zijn inbegrepen

Frisdranken, bier (0,25 ltr pils van de tap), Radler, wijnen, koffie, cappuccino, espresso en thee zijn inbegrepen in het All Inclusive arrangement en zijn verkrijgbaar bij het drankenbuffet. Andere dranken zijn uiteraard bij de bar verkrijgbaar tegen de daarvoor vastgestelde prijzen.

Maaltijd- en/of dieetwensen barbecue

Heeft u specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geeft u dit dan tijdig door, wij houden hier graag rekening mee.

Welk weer het ook is, uw buffet valt niet in het water!

Zowel bij mooi weer als bij minder mooi weer kunt u bij ons komen barbecuen. Ons terras is rookvrij en deels overdekt, dus wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de mussen van het dak vallen, kunt u heerlijk barbecueën in de schaduw. Ook bij minder mooi weer kan de barbecue gewoon doorgaan, want dan zit u lekker droog.

Als de temperatuur toch te laag is kunt u dit arrangement, vooraf en in overleg, kosteloos omzetten naar ons 2-uurs All Inclusive buffet inclusief dranken. Dit is uitsluitend mogelijk op dagen dat het buffet geserveerd wordt.

Barbecue combineren met een activiteit

Combineer uw All Inclusive barbecue arrangement met één of meerdere van de mogelijke activiteiten bij Hof van Eckberge zoals bowling of lasergame. Hierover informeren wij u graag!

Lasergamen
(6 minuten)
€ 4,- p.p.
Bowlen maandag - vrijdag
(per baan, 55 minuten)
€ 18,-
Bowlen zaterdag, zondag, feestdagen en landelijke schoolvakantieweken
(per baan, 55 minuten)
€ 20,-

Liever een dinerbuffet? Bovenstaande arrangementen zijn op zaterdag en zondag ook te reserveren in combinatie met een buffet. Bekijk hier de mogelijkheden.

Naast bowlen en lasergamen kunt u bij ons nog veel meer leuke activiteiten ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een GPS-tocht door de mooie omgeving van de Achterhoek of een dagje kanoën op de Berkel? Een leuke activiteit om met mooi weer te doen bij uw familie- of vriendendag!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.