Kom genieten van ons all you can eat buffet!

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Gelderland? Bezoek ons restaurant in Eibergen en geniet van de lekkerste gerechten. Kies één van onze all inclusive arrangementen inclusief eten en drinken voor jouw familiedag, bedrijfsfeest, buurtfeest of verjaardag in Gelderland en je bent verzekerd van volop luxe!

Een all you can eat all inclusive restaurant in Gelderland, midden in de Achterhoek

Hof van Eckberge is een belevingspark met een dierentuin, binnen- en buitenspeeltuin, bowlingbanen, een lasergamejungle én een sfeervol parkrestaurant. In de weekenden serveren we een uitgebreid brunch en/of dinerbuffet waar je met een groep óf met je gezin gebruik van kunt maken. Entree tot het park en de dierentuin is áltijd inbegrepen bij de all inclusive arrangementen. Je kunt dus onbeperkt genieten van jouw dagje uit!

Bekijk all you can eat arrangementen

Onbeperkt genieten van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts

Een luxe dinerbuffet bestaat uiteraard uit minimaal 3 gangen, zo ook bij Hof van Eckberge! Geniet van warme en koude voorgerechten, salades, warme hoofdgerechten en een uitgebreid dessertbuffet inclusief een chocoladefontein. Ben je benieuwd naar de volledige inhoud van het buffet? Klik dan hier. Luxe dineren in Gelderland hoeft niet duur te zijn. Onze arrangementen zijn aantrekkelijk geprijsd, inclusief toegang tot ons park en geschikt voor alle leeftijden!

All you can eat inclusief dranken!

Van lekker eten krijg je dorst en die moet snel gelest worden. Bij onze all inclusive arrangementen zijn dranken daarom onbeperkt inbegrepen. Bier, fris, wijn, warme dranken, ranja, voor ieder wat wils! Ben jij op zoek naar een all you can eat restaurant in de Achterhoek ( Gelderland), waarbij je voor een vaste prijs onbeperkt kunt genieten? Dan ben je bij Hof van Eckberge in Eibergen aan het juiste adres!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons buffetrestaurant, neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze all inclusive arrangementen!

Reserveer direct Bel direct

Vraag & antwoord

Waar bestaat het all you can eat buffet van Hof van Eckberge uit?

Kies je voor een brunchbuffet, dan zijn brood- en belegsoorten, koude gerechten, warme gerechten én desserts inbegrepen. Het dinerbuffet bestaat uit 3 gangen: voor-, hoofd-, en nagerechten. Dranken zijn altijd inbegrepen, evenals toegang tot ons belevingspark met dierentuin, binnenspeeltuin en buitenspeelfaciliteiten!

Is het ver rijden naar Hof van Eckberge?

Hof van Eckberge ligt op ongeveer 30 minuten rijden vanuit het centrum van Doetinchem en Zutphen, midden in de Achterhoek. Vanuit Arnhem is het 60 minuten rijden. Het park ligt aan de N18 tussen Doetinchem en Enschede. Klik hier om je route te plannen naar Hof van Eckberge.